Dejlig bolig på 179 kvm med flot have

Indkørsel fra Egesvinget og carport til to biler. Morgenterasse mod øst uden for køkkenet, og overdækket haveterasse mod vest. Herfra snor en flisebelagt havegang sig gennem blomsterbede til den større plæne med nåle- og æbletræer samt rododendronbede bagved huset, hvor der findes et havehus samt, adskilt af en høj bøgehæk, et redskabsskur, frugttræer og køkkenhave.
Huset har soveværelse med direkte udgang haven og til et stort badeværelse. Desuden stue, spisestue, to arbejdsværelser og en afdeling med et dejligt køkken, samt et godt gæsteværelse med eget badeværelse. Dette kan også indrettes til privat erhverv. Huset har solpaneler på taget, efter "gammel ordning", og opvarmes elektrisk med varmepumper. En god pejs/brændeovn findes også.

Ejendommen ligger højt, på en lukket vej, ca 30 meter over Roskilde Fjord, og har naturligvis ikke været berørt af oversvømmelser.

Jyllinge har ca 10.000 indbyggere. Her er gode sportsforhold, to gode skoler, musikskole, sportscenter med svømmehal, indkøbscenter, en charmerende gammel landsbykirke og en stor ny hypermoderne kirke med kirkelig og forskelligartet musikalsk aktivitet. Golfklub med ganske dejlige og kuperede baner i smukke omgivelser, under 10 minutter her fra. To lystbådehavne plus en lille idyllisk gammel fiskerhavn.
Roskilde nås i bil på et kvarter, Frederikssund det samme, og København på en god halv time. Herudover er her gode busforbindelser, samt S-tog fra nærliggende Ølstykke.

Spisestuen. til venstre indgang til værelse, til højre til entre